Bank Norwegian

Sedan augusti 2013 finns en ny bank på den svenska marknaden, Bank Norwegian. Banken profilerar sig som en internetbank för privatmarknaden som säljer enkla in- och utlåningsprodukter. Med hjälp av nyskapande teknologi, vill man ge sina kunder den bästa och mest prisvärda internetbanken på marknaden. Bank Norwegian har funnits i Norge sedan 2007 och är ett dotterbolag till Norwegian Finans Holding ASA, som uteslutande är ett förvaltningsbolag. Banken startades då flygbolaget Norwegian ville skapa ett bonusprogram för sina kunder med en extern bank. Planerna ändrades lite och istället blev det en egen bank med huvudkontor i Oslo.

Läs mer om tjänsterna direkt hos Bank Norwegian

Bank Norwegian ger hög sparränta och bra villkor

Bank Norwegian har som målsättning att ge sina kunder en av marknadens bästa villkor och det gäller i allra högsta grad räntor. Hos Bank Norwegian, ligger inte dina pengar och samlar damm på sparkontot, utan växer istället med en av marknadens absolut bästa räntor. Ett konto öppnas enkelt på företagets hemsida genom att fylla i ett formulär.

Enkla lån

Hos banken lånar du också upp till 400 000 kr i ett förmånligt privatlån utan säkerhet och utan att banken undrar vad du ska ha pengarna till. Ansökan om lån görs enkelt via Bank Norwegians hemsida och hela ansökningsprocessen kan göras via nätet utan störande telefonsamtal. Företaget erbjuder inte bolån eller så kallade sms-lån, utan fokuserar på större blanco lån för till exempel bilköp eller lägenhetsrenovering. För att få lån hos Bank Norwegian gäller grundvillkoren att du måste ha fyllt 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar samt ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna.

Avgiftsfria kreditkort

Om du letar efter ett avgiftsfritt kreditkort med bonusmöjligheter och 100 000 kr kredit, kommer du hitta det du letar efter hos Bank Norwegian. Kortet har upp till 45 dagars räntefri kredit, gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd. Alla uttag utomlands är avgiftsfria men däremot kostar uttag i Sverige 39 kr. Tanken med kortet är att det ska vara ett resekort och det ser du tydligt på bonussystemet. Vid flyg med Norwegian, får du 20 % CashPoints i bonus men alla varuinköp ger bonus, då med 1 % CashPoints. Poängen kan sedan användas som pengar hos flygbolaget Norwegian. På detta sätt sparar du enkelt till din nästa semester hela året, bara genom att handla.

Bank med högt säkerhet

För Bank Norwegian gäller samma insättningsgarantier som för andra norska banker, vilket gör att dina pengar sitter tämligen säkert. I Norge garanterar nämligen Bankernes Sikringsfond hela 200 miljoner norska kronor. Det är mer än dubbelt så mycket som den svenska kontogarantin på 100 000 euro. Bank Norwegian är etablerad och välfinansierad med många nöjda kunder i både Sverige och Norge. Banken har över 300 000 kunder och förvaltar runt 8 miljoner norska kronor.

Lätt att få hjälp

Bank Norwegian har en aktiv och bra kundtjänst som ger sina kunder rätt hjälp när de behöver det. På bankens kundservice finns detaljerade beskrivningar av lösningen på de vanligaste frågorna och du hittar även utförliga användarhandledningar. Kundtjänst finns bara via internet men du får ändå personlig service genom att i ett enkelt formulär fylla i ditt ärende och kontakta kundservice direkt.

Bank Norwegian – En bank för många

Om du som letar efter en internetbank med hög ränta, enkla lån, hög säkerhet och avgiftsfria kreditkort, gör du ett smart val genom att välja Bank Norwegian. En bank som garanteras via Bankernes Sikringsfond på upp till 200 miljoner norska kronor och en av marknadernas absoluta sparräntor, är ett givet val för alla sparare. Samtidigt har banken ett konkurrenskraftigt privatlån som är enkelt att söka och öppet för alla som inte har betalningsanmärkningar och är över 18 år. För alla som reser mycket, är bankens kreditkort ett bra alternativ, eftersom du sparar pengar till din nästa resa varje gång du handlar.

Välj Bank Norwegian, om du behöver ett bra lån, hög ränta eller gillar att resa över hela välden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *